| 2014.12.20

Tisztelt Polgárőr Vezetők polgárőrök!

Elgondolkodásra ad okot a 2014.10.06.-án feltett írás amelyben egy megnyert pályázatra hivatkozik az elnök Úr /jelenlegi / amelyet nem kaptak meg az elnök betegségére hivatkozva./Tiszteletben tartva a korábbi elnök önzetlen munkáját /
Én úgy tudom, hogy a megyei egyesületeknek amelyet a megye osztotta el a támogatás összegét nem pályázat útján osztották el.
Elsődleges figyelembe vehető tényezők nem csak az elvégzett munka, hanem annak adminisztrálása is igen fontos. Amíg az egyesületi tagok dolgoznak önzetlenül éjszakákon keresztül és a munkájukról nem adnak információt az nem a megye kompetenciája, hanem a mindenkori Egyesületi vezetésé.
De az akkori vezetők sem tettek meg mindent azért úgy gondolom, hogy a munkájukról érdemben tudott volna nyilatkozni a megyei vezetés felé.
A jelenlegi vezető beszámolója szerint a várostól kapott támogatásuk 2014.-be 1.200 000 forint volt, ha ezt az összeget egy település támogatásával vetjük össze akkor ők legkevesebb 1.200 000.-szorosát használhatták fel a településiekkel szemben, igaz ez kinek - kinek okozhat problémát, hogy van e támogatás van nincs, kapok vagy elmaradt a támogatás esetleg a saját hibánk miatt.
Nem vita indítónak szántam a hozzászólásomat nem is válaszolok senki felvetésére.
Úgy gondolom senkit nem sértettem meg, nem is az volt a célom de gondolkozzunk el .A kezdetekkor saját járművel, kerékpárral, gyalogosan láttuk el önként vállat szolgálatainkat semmilyen támogatást nem kaptunk, csak akartunk tenni valamit azért, hogy a
családunk biztonságosan mehessen iskolába, értékeinket ne más élvezze, de sorolhatnám az érveket amelyeket ma már CSAK PÉNZBE mérnek az egyesületek. Tisztelet azoknak akik nem így gondolkodnak és a lakosok biztonságérzetének javulásáért adják szabadidejüket.

Új hozzászólás hozzáadása