A Nagyéri Polgárőr Egyesület alapító tagjai 25 évesek

2019.12.13 21:01
Cirbus Imre Egyesület elnöke, egyben az önkormányzati képviselő és Deák Péter alpolgármester, aki egyben polgárőr is, huszonöt éve polgárőrök, akik  alapító tagjai az egyesületnek és önkormányzati képviselők is 25 éve.
A Nagyéri Polgárőr Egyesület elnöke Cirbus Imre elnök elmondta,1994. december 11 -én választottak meg minket első alkalommal, és az óta folyamatosan "megvédtük" mandátumunkat.  Deák Péter 2002 óta alpolgármester is egyben.
 A Polgárőrség megalakulása képviselő testületi szinten hozzánk köthető! Sok nehéz döntést kellett meghoznunk a "működésük biztosítása" érdekében, hisz ha "sok" pénzt kértünk volna a falu költségvetéséből, akkor képviselőként kellett volna szembesülnünk településünk működését illetően. De azért mégis fent kellett tartanunk a polgárőrséget.
Tehát, nagyon "nehéz" mindkét feladatnak egyszerre megfelelni, ami bizonyára nem is sikerült volna, ha nem kapunk megyei támogatást a szövetség részéről. De céljainkat sikerült elérnünk úgy, hogy mind két helyen megtudtunk felelni a döntéseinkkel kapcsolatosan,- tette hozzá az elnök.
Fotó: polgárőrség
Forrás: Magyari Béla