A polgárőrök is készülnek Mindenszentekre és a Halottak Napjára

2018.10.30 20:16

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság a polgárőrséggel együttműködve a Mindenszentek és halottak napja körüli időszakban is kiemelt figyelmet fordít a közbiztonsági, bűnmegelőzési és közlekedésbiztonsági feladatok ellátására. A személyes jelenlét mellett hasznos tudnivalókat tartalmazó szórólapokkal is segítik a tájékozódást.

A CSMRFK Bűnmegelőzési Osztálya, a Szegedi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya, illetve a Csongrád Megyei Polgárőr Szervezetek Szövetsége 2018. október 30-án, a Belvárosi temetőben tartott sajtótájékoztató keretében hívta fel az emlékezők figyelmét az ünnepek alatt szükséges óvintézkedések megtételére.

Magyari Béla a Csongrád Megyei Polgárőr Szövetség Sajtóreferense elmondta, hogy a hasznos tanácsaik mellett a szolgálatok tervezésénél is kiemelt feladatként kezelik a temetők és azok környékének ellenőrzését, valamint a települések közterületein is fokozottan jelen lesznek. A helyi sajátosságok figyelembe vételével a rendőrök és a polgárőrök segítik a közlekedést, valamint a temetők biztonságának fenntartásában is hatékonyan részt vesznek.

A sajtó tájékoztató többi részét itt (police.hu) olvashatják

Forrás Magyari Béla