A Polgárőrök mentettek a sárból

2013.03.18 17:18
A Nemzeti Ünnep, március 15-e környékén előállt szokatlan időjárási viszonyok következtében, nem csak a hivatásos katasztrófavédelmi szakemberek és a rendvédelmi szervek dolgozói nyújtottak önzetlen segítséget a rászorulóknak, de az önkéntes szervezetek tagjai is, mint a Polgárőrség, szinte nap, mint nap.
2013. március 18-án a reggeli órákban, nem sokkal 7 óra után riasztás, segítségnyújtási kérelem futott be a Mártélyi Polgárőr Tűz- és Vagyonvédelmi Közhasznú Egyesülethez, hogy a falugondnok autója elakadt a mártélyi határban, amint a körzeti nővért szállította egy tanyán élő beteghez vérvétel céljából. Az egyesület Niva terepjárója rövidesen a helyszínre ért, és vontatókötélre vette az elakadt gépjárművet. Ez után felvette a körzeti nővért, és a beteghez szállította. A visszaúton még egyszer ki kellett szabadítani a falugondnoki járművet.
Az ilyen segítségnyújtás ebben a közösségben természetes. Felelősségtudatra és kölcsönös tiszteletre épülő együttműködés a rászorulók érdekében. Tudtuk meg Rózsa Szilveszter a Mártélyi Polgárőr Tűz- és Vagyonvédelmi Közhasznú Egyesület Elnökétől.
 
Forrás Magyari Béla

Téma: A Polgárőrök mentettek a sárból

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása