A Polgárőrség, és a Tanyagondnoki Szolgálat is részt vesz a külterületen élő rászorulók EU-s élelmiszercsomaghoz juttatásában CSONGRÁDON

2012.12.23 05:48

Segélycsomagokat osztottak Csongrádon

Csongrád - Élelmiszer segélycsomagokat osztottak a napokban Csongrádon a nemrégen felújított Ének-Zene Általános Iskola új ebédlője mellett.

 
 
 

Ágoston Imréné, a Csongrádi Városellátó Intézmény helyettes vezetője a következőket mondta: – EU-s élelmiszer segélycsomagokat osztunk a rászorulók részére. Az Élelmiszer Bankkal kötött korábbi megállapodásunk értelmében, értesítettek minket a segélyszállítmány érkezéséről. Mi éltünk a lehetőséggel. A Csongrádi polgármesteri Hivatal jóvoltából tudtuk elhozni a 14 tonna élelmiszert, mely Vésztőről érkezett hozzánk. Értesítettük az iskolákat, óvodákat, bölcsődéket, klubokat, a nagycsaládosok egyesületét, és a plébániát. Jutott csomag a Kozmutza Flóra Általános Iskola részére is, és a Fogyatékos otthon is részesült a segélyből. A Polgárőrség, és a Tanyagondnoki Szolgálat is részt vesz a külterületen élő rászorulók EU-s élelmiszercsomaghoz juttatásában, továbbá a Védőnői szolgálat is segítségünkre van. A Városellátó Intézmény dolgozóival együtt elkészítettük a csomagokat, melyek átvételét mindenki aláírásával igazolta, és aminek mindannyian nagyon örültek. – mondta Ágoston Imréné.
 

Segélycsomagokat osztottak Csongrádon - GALÉRIA


A segélycsomagok átadásában, Dr. Kőrösi Tibor, Csongrád polgármestere is részt vett. Több száz EU-s élelmiszercsomag került átadásra a rászorulók részére, melyek kis segítséget nyújtanak az karácsonyi készülődésben.