A Tápéi falunap keretében az általános iskolai tanulóknak kerékpáros ügyességi versenyt rendeztek a polgárőrök .

2014.06.08 12:33
 Tápén falunapok kerültek megrendezésre 2014.06. 07-én és 08.-án, amelyen színes programok követék egymást. Ilyen program az első napon  a Tápéi polgárőrség által megrendezett kerékpáros ügyességi verseny volt az általános iskola tanulói részére.

 
Juhász Gyula Tápé városrész önkormányzati képviselője elmondta, hogy a falunapok programjában, a polgárőrök rendezésében a kerékpáros ügyességi verseny már hagyománnyá vált. A rendezvényen nemcsak a Tápéi iskolások hanem a Petőfi telepi iskolások is rész vettek A versenynek komoly díja volt, egy kerékpár teljes felszereléssel. Kiemelte, hogy bízik abban, hogy a polgárőrök a jövőben is megrendezik a kerékpáros ügyességi versenyt a KRESZ vetélkedővel együtt.

 

Tóth Zoltánné a Tápéi polgárőr egyesület elnöke elmondta, hogy már régóta szervezik ezt a versenyt az általános iskola tanulói részére közmegelégedésre. Kiemelte, hogy KRESZ totó is párosul az ügyességi versenyhez, amit a diákok nagy szeretettel töltenek ki. Minden versenyző kap kisebb ajándékot is. A verseny mellet a falunapi rendezvényeket is biztosítják a polgárőrök mintegy 10 fővel, Vasárnap a templomi körmenetet is biztosítjuk emelete ki az elnök asszony.
Elérkezet a verseny eredmény hirdetése, a kerékpárt Bartha Gergely felső tagozatos  tanuló nyerte meg, amelyet Juhász Gyula és Tóth Zoltánné adott át.
Alsó tagozatos kategóriában első helyezést ért el Hása Zsolt tanuló, második helyezett lett Szabó Benjámin tanuló és harmadik helyezett lett Bartha Máté tanuló. Különdíjat kapott Kardos Zoé tanuló.
 Felső tagozatos kategóriában első helyezést ért el Szabó Ferenc tanuló, második helyezést ért el Lele Patrik tanuló és harmadik helyezést ért el Tóth Krisztián tanuló. És ebben a kategóriában is hirdettek különdíjat, amelyet Laci Zoltán tanuló kapott.
Gratulálunk az elért eredményekhez.
Forrás és kép Magyari Béla