Alsóvárosi polgárőr közgyűlés - Új vezetés a szegedi alsóvárosi polgárőrség élén, szépségkirálynő is polgárőr lett!

2014.09.16 22:33
A mai napon rendkívüli közgyűlést tartott a szegedi Alsóvárosi Polgárőr Közhasznú Egyesület. Az egyesület megbecsült vezetője, Szekeres József halála miatt kellett új vezetőt választani a polgárőrség élére.
 A rendkívüli közgyűlés előtt jelentette be az egyesület titkára, hogy betegsége miatt nem tudja feladatát tovább ellátni, ezért két vezetőségi tag megválasztására került sor.

 Elnöknek Sándor János András polgárőr, titkári funkcióra, Szabó Lajos polgárőr kapott bizalmat a tagságtól. Elnökhelyettes továbbra is Tóth Imre polgárőr maradt. Az újonnan megválasztott vezetők megköszönték a bizalmat és szolgálatukról, és a biztoskezű vezetésről biztosították a tagságot. Mindannyian több évtizedes irányítási, szakmai és polgárőr tapasztalattal rendelkeznek.
 
Az egyesület tagsága egyhangúlag szavazott bizalmat az új jelentkezőknek. Az alsóvárosi polgárőrök tagjai sorába vették fel Szabadi Diána szépségkirálynőt, aki 2014. Magyarországi Siketek Szépe. Diána elmondta, hogy nagyon fontosnak tartja azokat a erkölcsi normákat és azt az elhivatottságot, amelyet a polgárőrök képviselnek. Ezért is jelentkezett ehhez a szervezethez, amely a közbiztonságot segíti, a lakosság és az elesett emberek pártján áll.
 
 
Forrás és kép Magyari Béla