Augusztus 20. napján is a közrendet és a bűnmegelőzést szolgálva

2016.08.21 21:15

Szegvár Nagyközség Önkormányzata immáron hagyományos módon augusztus 20. napján tartja Szegvári Falunapok ünnepségsorozatát.

Mivel a Falunap kiemelt nagyrendezvény Szegváron, nagy tömeget mozgósít ezért az Önkormányzat Képviselő testülete a felkérte a Szegvári Polgárőr Egyesületet, hogy a közrendet és bűnmegelőzést szolgálva lehetőség szerint lásson el a helyszínen aktív szolgálatot.

A Szegvári Polgárőr Egyesület örömmel tett eleget a felkérésnek, melynek során több, mint 10 fővel vett részt a Falunapra érkező vendégek járműveinek parkoltatásában, a rendezvény biztosításában és a rendőrökkel közösen a járőrszolgálatban.  Váltott  szolgálati rendben, mintegy 16 órán  keresztül biztosították  kb. 1500 fő részvevő számára a felhőtlen szórakozás és a kikapcsolódás élményét. A nap folyamán említésre méltó esemény nem történt, a precíz szervezés és a pályázati úton nyert technika (személygépjármű, voki toki; zseblámpa, éjjellátó távcső formaruházat) meghozta a várt eredményt valamint a szolgálatteljesítő polgárőr kollégák kiváló szakmai tudásukról és helytállóságukról adtak számot.

  

Ezúton is köszönjük Szegvár Nagyközség Önkormányzata Képviselő testületének a kapott éves támogatást valamint, hogy részesei lehettük eme méltán híres, kiválóan szervezett problémamentes rendezvénynek – tájékoztatta honlapunkat Bihari Ferenc elnök

Kép: PZ

Forrás: Magyari Béla