Autót nyerhet a legjobb!

2016.03.17 11:53
 
Autót nyerhet a legjobb!

Az elmúlt évek szakmai tapasztalatai alapján az ORFK – Országos Balesetmegelőzési Bizottság a szakmai támogatókkal – az Autós Nagykoalíció és a Porsche Hungária Kereskedelmi Kft. – közösen idén is meghirdeti a „Közlekedik a család” közlekedésbiztonsági vetélkedőt.
A verseny fődíja egy Skoda Rapid Spaceback típusú személygépkocsi.

 

Nevezhet minden olyan magyarországi lakóhellyel rendelkező család, ahol legalább az egyik szülő rendelkezik érvényes „B” kategóriás vezetői engedéllyel, továbbá 6-17 év közötti gyereke/ke/t nevelnek. A területi versenyeket a fővárosi és megyei balesetmegelőzési bizottságok bonyolítják le 2016. április 23. és június 4. között az alábbi ütemezés szerint:

  • Április 23: Budapest, Tatabánya, Szeged
  • Április 30: Eger
  • Május 7: Kaposvár, Békéscsaba, Salgótarján, Székesfehérvár
  • Május 21: Cegléd, Győr, Miskolc, Pécs, Szombathely
  • Május 28: Veszprém, Szekszárd, Nyíregyháza
  • Május 29: Nyíregyháza, Debrecen
  • Június 4: Kecskemét, Szolnok, Zalaegerszeg.


A pontos helyszínekről és időpontokról a verseny honlapján, a www.kozlekedikacsalad.hu címen tájékozódhatnak az érdeklődők. A területi versenyre a fenti honlapon, elektronikus úton, valamint a vetélkedő napján, a helyszínen személyesen lehet jelentkezni.
A honlapon május 2. és június 5. között ötfordulós, játékos közlekedésbiztonsági vetélkedő kerül lebonyolításra. A feladatokat eredményesen teljesítők között az Autós Nagykoalíció felajánlásaként 1 db. 10 000 Ft értékű üzemanyag utalvány, a Porsche Hungária Kereskedelmi Kft. felajánlásaként 1 db 10 000 Ft értékű Skoda ajándékcsomag, valamint az ORFK-OBB felajánlásaként 1 db 10 000 Ft értékű ajándékcsomag kerül kisorsolásra. Az internetes játékon bárki részt vehet.
A Skoda Rapid Spaceback típusú személygépkocsit bármely család megnyerheti, mely ismeri és megfelelően alkalmazni is tudja a mindennapok biztonságos közlekedéséhez szükséges szabályokat.

Forrás: opsz.hu

Feltette: Magyari Béla