Besurranó tolvajt fogtak Röszkén

2016.12.22 12:15

Röszke Rendőrőrs indított nyomozást lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy 30 éves szegedi férfi ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsított első alkalommal 2016.11.03. napon nappali órákban ment be Röszkén az egyik utca családi ház ingatlanába és onnan a belső szobákból készpénzt és elektronikai eszközt tulajdonított el, majd 2016.11.08. és 2016.11.11. közötti időpontban a gyanúsított ilyen módon szintén egy röszkei családi ház belső szobáiból ékszereket tulajdonított el.

A későbbiekben 2016.11.28. napon délelőtti órákban az elkövető szintén Röszkén egy ingatlanba bejutva, a belső szobából a zárt ajtó befeszítése mellett készpénzt tulajdonított el, majd ezt követően besurrant egy másik családi házba is, ahonnan ékszereket és használati tárgyakat tulajdonított el 110.000 Ft értékben, mely során a sértett az elkövetőt észrevette és értesítette a Röszke Polgárőr Egyesületet.

A helyszínre érkező polgárőrök elfogták a szegedi tolvajt és az őrsön szolgálatban lévő körzeti megbízott segítségével előállították a Szegedi Rendőrkapitányságra. A gyanúsított a terhére rótt valamennyi bűncselekményt elismerte, ellene előzetes letartóztatása mellett a Szegedi Rendőrkapitányság folytatja a büntetőeljárást.

 

Forrás: roszkenet.hu

Feltette: Magyari Béla