Beszámoló és tisztújító közgyűlés a belvárosi polgárőrségnél

2013.11.01 06:42
A Szeged Belvárosi Polgárőr Egyesület beszámoló és tisztújító közgyűlést tartott 2013. október 31-én a megyeházán.
A közgyűlésen megjelent Magyari Béla a megyei szövetség tiszteletbeli elnöke, a megyei szövetség képviseletében. Görbe Ádám levezető elnök köszöntötte a megjelenteket, és felkérte Csőke Zsoltot, hogy számoljon be a 2013 évben végzett munkáról. Kiemelte, hogy kevés aktív létszámuk ellenére is igyekeztek a város minden nagyobb rendezvényén biztosítási feladatokban résztvenni, ilyenek voltak Szeged napi rendezvények, kajak kenu verseny, Szegedi hal fesztivál. A területükön három iskola van, mellyel együttműködési szerződésük van. Az elkövetkező időben tagtoborzást végeznek. A várostól 500 ezer ft támogatás kapott az egyesület. A vállalkozótól kaptak havonta 5 ezer Ft-ot, amelyből a meglévő gépkocsit újítják fel valamint forma ruhára és működési költségre költenek.   Bejelentette, hogy 2013.07.19 tartott közgyűlésük érvénytelen volt és ezért minden maradt a régiben. Beszámolója végén bejelentette, hogy ki kell egészíteni a vezetőséget.
Magyari Béla megköszönte a tagságnak az idáig végzett munkáját. Sok siket kívánt az újonnan megválasztásra kerülő vezetőségnek.
Az egyesület jelenlévő tagjai új vezetőséget választottak, alelnök: Batíz Bernadett, titkár: Sinka László lett. Elnök személyében változás nem történt, Csőke Zsolt látja el továbbra is az elnöki teendőket. A közgyűlés végén három tagnak megszüntették a tagsági viszonyát.

Forrás Magyari Béla

 

 

Téma: Beszámoló és tisztújító közgyűlés a belvárosi polgárőrségnél

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása