Beszámoló és tisztújító közgyűlés Rúzsán

2014.02.21 21:53
A rúzsai polgárőr egyesület 2014. 02. 21-én megtartotta 2013 évről a beszámoló közgyűlését, melyen jelen volt Batiz István a Csongrád Megyei Polgárőr Szervezetek Szövetségének elnöke, Sánta Gizella a község polgármester asszonya is.
A napirendek ismertetése után Csikesz Péter elnök beszámolt az elmúlt évi tevékenységekről, kiemelte, hogy az önkormányzattal nagyon jó az együttműködésük. Fokozott figyelmet fordítottak a tanyákon történő járőrözésre, a temetőre történő odafigyelésre, mivel sokszor előfordult a kegyeleti tárgyak, virágok eltűnése. A vásárok alkalmával minden esetben megjelentek a vásár területén, a vásározók és a lakosság köz-megelégedettségére. Felújították a szolgálati autójukat is. Majd ismertette pénzügyi beszámolóját és tájékoztatta a jelenlévőket  a 2014. év teveiről. Csikesz Péter elnök bejelentette, hogy nem tudja tovább vállalni az elnöki teendők ellátását, mert elköltözött a településről, ezért lemond elnöki teendőjéről. A tagság elfogadta a lemondását,
Ezt követően a közgyűlés új elnököt választott, Krisztin Gábor személyében.
 
 
Ezután Sánta Gizella polgármester asszony megköszönte Csikesz Péter munkáját és az új elnöknek gratulált a megválasztásához és reményét fejezte ki, hogy vele is jó munkakapcsolatot sikerül a továbbiakban kialakítani. Majd felvázolta a feladatokat, amelyet el vár a polgárőrségtől.
 
 
 
 
Batiz István megyei elnök elismerően szólt az elvégzett munkáról és a polgárőrök munkáját valamint a leköszönő elnöknek a munkáját is  megköszönte. Az új elnöknek gratulált és biztosította, hogy bármiben segítségére lesz ha erre igényt tart.
 
 
Krisztin Gábor elnök megköszönte a tagságnak a bizalmat majd kiemelte, hogy fontos feladatának tarja, mint törzsgyökeres Rúzsai és vállalkozó, hogy a polgárőr egyesületbe fiatalokat szervezzen be, mert szükség van a fiatal polgárőrökre is.
.
(Forrás és kép: Magyari Béla)
 

Téma: Beszámoló és tisztújító közgyűlés Rúzsán

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása