Beszámoló és tisztújító közgyűlés Mórahalmon

2013.06.10 12:35
A Mórahalmi Önvédelmi Egylet Polgárőrség újjáalakuló, tisztújító közgyűlést tartott 2013. június 5-én a polgármesteri hivatalban. A közgyűlésen megjelent Pőcze Levente a megyei szövetség elnökhelyettese és Csányi László alpolgármester.
Dobó Rudolf Egyesületi elnök köszöntötte a megjelenteket és beszámolt a 2012 évben végzett munkáról. Kiemelte, hogy kevés létszámuk ellenére is igyekeztek a település közbiztonságát erősíteni. Beszámolója végén bejelentette lemondását az elnöki tisztéről.
Pőcze Levente elnökhelyettes megköszönte az elnöknek és a tagságnak az idáig végzett munkáját. Kiemelte, hogy az egyesület annak ellenére, hogy kevesen maradtak eleget tettek a rájuk bízott feladatoknak. Sok siket kívánt az újonnan megválasztásra kerülő vezetőségnek.

Ezután 11 fő részvételével módosításra, aktualizálásra került az egyesület alapszabálya, egyben székhely-módosítás is történt.
Az egyesület jelenlévő tagjai új vezetőséget választottak, elnök: Kovácsné Vadászi Erika, alelnök: Szögi Antal, titkár: Batancs Erika, tiszteletbeli elnök: Árva Béla személyében.
Adta hírül Batancs Erika Titkár
Sok sikert kívánunk munkájukhoz!

Forrás Magyari Béla

 

Téma: Beszámoló és tisztújító közgyűlés Mórahalmon

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása