Csanyteleki Falunap rendezvényének polgárőr biztosítása

2016.07.14 21:29
 A Csanytelek Polgárőr Egyesület 2016. 07. 09.-én a XXVI. Csanyteleki Falunap rendezvényének biztosítását végezte, immár 14. alkalommal. A rendezvény 09-órakor kezdődött ünnepi testületi üléssel, ahol a szokásokhoz híven polgárőreink fogták a falu zászlaját.
A szolgálatokat két megosztásban láttuk el. A délelőtti és a kora délutáni szolgálatot, 09-órától 16-óráig 2fő látta el. Az esti programok biztosításához pedig 7 fő lett bevonva. Polgárőreink ügyeltek a gépkocsikra és segítették a parkolást. Az esti fő program fél kilenckor kezdődött Kaczór Ferenc mulatós énekes műsorával, ahol már természetesen a rendőrség is jelen volt. Ebben az időpontban már nagy volt a vendégek létszáma, ami nagyobb odafigyelést és koncentrálást igényelt. Az énekes műsor után területet kellett zárnunk és kiüríteni, a biztonságos tűzijáték lebonyolítása érdekében. A tűzijáték után pedig egy helyi zenekar szolgáltatta a zenét a mulatni és táncolni vágyóknak.

A rendezvény 10-én 02-óráig tartott. A rendezvény ideje alatt rendkívüli esemény nem történt. A polgárőreink a rendezvény ideje alatt összesen 99 óra szolgálatot adtak,- mondta el Nagy Sándor Elnök.
Forrás: Magyari Béla
Kép: Nagy Bea