Egy otthonkában bolyongott az idős asszony a röszkei határon, a polgárőrség munkatársai már keresték

2012.12.17 13:42
Egy otthonkában bolyongott az idős asszony a röszkei határon, a polgárőrség munkatársai már keresték (Csongrád MRFK)
2012.12.17. hétfő 08:41
 

Csak egy papucsot, otthonkát és pulóvert viselt az az idős asszony, akit 2012. december 15-én igazoltattak a Szegedi Határrendészeti Kirendeltség járőrei a Röszke Autópálya-határátkelőhelyen. A nő eltűnését a rendőrségen nem jelentették, de a polgárőrség munkatársai a család jelzése alapján már keresték. A 67 éves röszkei lakos zavartan viselkedett, az egyenruhásokkal érdemben nem tudott kommunikálni, ezért a rendőrök biztonsági intézkedés keretében otthonába szállították és átadták a családjának.

A Szegedi Rendőrkapitányság járőrei egy 44 éves hajléktalan férfin segítettek 2012. december 15-én éjszaka. A férfi a Nagyáruház parkolójában vacogott, nem volt hová mennie. Már erősen átfázott, ezért a rendőrök mentőt hívtak hozzá, akik kórházba vitték.

A rendőrség kéri a lakosságot, hogy a hideg időjárásban fokozottan figyeljenek oda embertársaikra. Amennyiben olyan személyt látnak, akit a kihűlés veszélye fenyeget, vagy élete, testi épsége veszélyben van, azonnal hívják a rendőrség 107-es vagy 112-es segélyhívószámát. A hívás ingyenes, de életet menthet.

Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság