Együtt a lakossággal a lakosságért.

2014.05.25 19:44
A Ruzsai Polgárőr Egyesület több mint 20 éves létrejötte óta egyre szorosabb a kapcsolata a helyi Önkormányzattal és a Ruzsai lakossággal. Ruzsai közéletben zajló rendezvények biztosításának rendszeres részvevői vagyunk. 

Havonta megrendezésre kerülő vásárok, településünkön zajló lakodalmak, rendezvények, sajnálatos temetési események idején, a közintézmények védelme, és a helyi labdarúgó mérkőzések alkalmával fokozottan figyelünk értékeinkre, egymásra.
Több polgárőr tag része ennek a 20 éves történetnek, akik töretlen energiával végzik ezt az Önkéntes munkát.  A nagykiterjedésű tanyavilágban való tájékozódás, helyismeret elengedhetetlen a munka végzése közben. A minőségi munkavégzést nagyban segíti az, hogy szakmájukat tekintve, mentős, tűzoltó, biztonsági őr, rendőrként is tapasztalatokat szerző tagokkal, a lakosság körében ismert emberekkel tudjuk ezt a munkát elvégezni. Ruzsán és a hozzá tartozó tanyavilágban rendszeresen megjelennünk, különösen a mezőgazdasági idény időszakában van erre igény a lakosság részéről. A cím magáért beszél.............
Forrás és kép  Krisztin Gábor a Ruzsai Polgárőr Egyesület elnöke

Feltette Magyari Béla