Éjjellátók, hőkamerák, kézilámpák

2014.06.02 19:50

Névtelen-2

 

A  Leitz-Hungária Kft., a vadászati és vagyonvédelmi eszközök kiemelt forgalmazója, rendkívül kedvező megoldásokat nyújt rendvédelemi területen is. Kézi eszközeinkkel munkatársai jelentősen növelhetik a biztonságot és a hatékonyabb feladat végrehajtást.


Éjszakai szolgálatteljesítés során a sötétség megnehezíti a munkát. Kézi  hőkameráink és professzionális éjjellátó készülékeink segítségével azonban pillanatok alatt kiszűrheti az illetéktelen mozgásokat, egyszerűen, kényelmesen és sokkal gyorsabban átvizsgálhat hatalmas területeket, akár hangárméretű csarnokokat. Nagy fényerejű kézi LED lámpáink hatalmas távolságok (akár 1 km) és nagy területek bevilágítására alkalmasak, szükség esetén látványosan demonstrálják az őrök jelenlétét.

Hogyan lesz olcsó egy drága készülék?yuk28041_2
A kézi hőkamerák és az éjjellátó készülékek nem olcsóak, ugyanakkor segítségükkel jelentős élőerőt takaríthat meg, fordíthat más célfeladatokra. Az eszközök használatával lényegesen nagyobb területet tud hatékonyan átvizsgálni, hiszen az eszköz használatával nincs szükség arra, hogy az őrök folyamatosan végeláthatatlan területeket járjanak be.

 


Mennyibe kerül, hogyan juthat hozzá, lehet élesben tesztelni?
oliSR50_1Társaságunk már több mint 10 éve forgalmaz (több márkának kizárólagos magyarországi képviselője) vagyonvédelmi és vadászati eszközöket, kézi hőkameráinkra több éves garanciát vállalunk, raktárunkban a legtöbb modell azonnal elérhető, így kedvére válogathat az egyszerűbb és a nagyobb átfogású, érzékenyebb eszközök között. Webáruházunkban (www.leitz-hungaria.hu) részletes ismertetőt és pontos árakat is talál, kollégáink pedig készséggel válaszolnak minden kérdésére. Kérjük fáradjon el mintaboltunkba, ahol minden termékünk kipróbálható, összehasonlítható. Szükség esetén az Önök telephelyén is tartunk bemutatót a megvásárolni kívánt eszközzel, így még a vásárlás előtt megbizonyosodhat arról, hogy a keresett eszköz mekkora támogatást nyújt a feladatok ellátásában.

 

 

Levelemhez csatoltam egy rövid bemutató anyagot azokról a termékekről, melyek érdekesek lehetnek munkájuk során.

 

Üdvözlettel:

 

Fazekas Zoltán

Leitz-Hungaria Kft.

 

H-1071 Budapest,

Damjanich utca 11-15.

Mobil: +36-20-252-4369

www.leitz-hungaria.hu

www.nemfogfazni.hu

3 melléklet