Elismerést kaptak a polgárőrök

2017.07.01 08:33

Első féléves értekezletét tartotta a Szegedi Rendőrkapitányság Városi Baleset Megelőzési Bizottsága, amelyen a közlekedésben érintett társszervek vezetői, szakemberei, a  civil szervezetek képviselői és a Szegedi Polgárőr Egyesületek meghívott vezetői  is részt vettek.

Az értekezleten Virágné Nagy Angelika r. őrnagy beszélt személyi sérüléses balesetek alakulásáról, amely csökkenő tendenciát mutat. Szó esett a most zárult „Iskola Rendőre” programról is. A kampány koordinátora, Mucsiné Szabolcski Ágnes r. százados elmondta, hogy a végrehajtott feladatok során a társszervekkel példamutató volt az együttműködés.

A megbeszélésen a résztvevők megvitatták a következő tanévre vonatkozó terveket, illetve az aktuális baleset megelőzési témákról is szó esett.

 A baleset megelőzési rendezvényeken való aktív részvételért a Városi Baleset megelőzési Bizottság emblémájával díszített üvegdísszel díjazták Márk Tamást, az Újszegedi Polgárőr Egyesület szolgálatirányítóját és Csőke Zsoltot, a Belvárosi Polgárőr Egyesület elnökét.

Szerző: Magyari Béla