Emelkedik a mobil telefon tarifadíja a polgárőröknek is

2013.12.12 16:31
Emelkedni fog a polgárőr díjcsomag áraA kapcsolási díj bevezetése és annak felszámolása miatt emelkedik a polgárőr flottatelefonszámok költségei a harmincas számoknál is.
 
 
Emelkedik a polgárőr flottatelefonok költségei. Kis Marianna, a polgárőr telefonokat kezelő Monitoring-2003 Kft. ügyfélszolgálati vezetője tájékoztatott minket, hogy kapcsolási díjat vezet be a harmincas számokat kezelő telefontársaság, és ez nem csak a polgárőrségi flottát, hanem minden előfizetőt érint. A telefonszolgáltató az Üzleti Általános Szerződési Feltételek 2. sz. mellékletében meghatározta a hívás-felépítési, vagy köznyelven kapcsolási díjat. A szolgáltató a hívó és a hívott előfizetői hozzáférési pont közötti távközlési összeköttetés felépítéséért sikeres hívásonként hívás-felépítési díjat számít fel a különböző tarifacsomagokban.
A hívás-felépítési, kapcsolási díj amennyiben az üzleti díjcsomag előfizetője nem természetes személy: nettó 3,85 forint/hívás/előfizetés. Amennyiben az üzleti díjcsomag előfizetője természetes személy, úgy nettó 1,57 forint/hívás/előfizetés lesz. 
Kis Marianna felhívta a figyelmet, hogy részletes információért az Országos Polgárőr Szövetség flottakezelő ügyfélszolgálatát kell hívni munkaidőben a +36306210000 telefonszámon.

Forrás opsz/rádióp

Feltette Magyari Béla sajtóreferens

Téma: Emelkedik a mobil telefon tarifadíja a polgárőröknek is

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása