Esemény dús délután péntek 13-án.

2013.12.15 06:07
 A Szeged- Tarján Polgárőr Egyesület tagjai péntek 13-án, délután négykor kezdtek szolgálatot. 17:40-kor értesítették őket, hogy Szegeden két helyen is baleset történt, a Rókusi krt. és a Tópart u. kereszteződésében és a Csongrádi sgt. és a Nagy körút kereszteződésében. A Tarjáni polgárőröket a Rókusi krt-hoz irányították, ahol egy rendőrautó karambolozott egy civil gépjárművel.
 A polgárőrök megérkezésekor a Katasztrófavédelem Tűzoltói próbálták kordában tartani az össze- vissza közlekedő autósokat, akik minél hamarabb akartak elkerülni a helyszínről. A polgárőrök a már helyszínen levő rendőrhöz mentek, vele egyeztetve megkezdték a forgalom irányítását, melyben a tűzoltók is részt vettek. A helyszín biztosítás végén megköszönték a polgárőrök segítségét.
 Ezzel egy időben kigyulladt az egyik bevásárlóközpont tetején egy parkoló személygépkocsi, mely teljesen leégett. A polgárőrök itt is helyszínbiztosítói feladatot láttak el a rendőrség munkájának végeztéig, ugyanúgy mint a Szél utcában, ahol egy ház tetőszerkezete égett – tudtuk meg Horváth S. Andrástól, a Szeged-Tarjáni Polgárőr Egyesület elnökétől.
Sajnos, péntek 13-a, beváltotta a vele kapcsolatos balsejtelmeket.

Fotó:DM.

Forrás Magyari Béla sajtóreferens

Téma: Esemény dús délután péntek 13-án.

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása