Évértékelő közgyűlés a Domaszéki Polgárőrsénél

2018.05.28 21:09

A Domaszéki Polgárőr Egyesület közgyűlése 2018. május 27-én tartotta idei második ülését. A közgyűlés napirendjén szerepelt az egyesület 2017. évi tevékenységének értékelése, a 2017. évi pénzügyi beszámoló és a 2018. évi költségvetés elfogadása, valamint tagfelvétel és Országos Polgárőr Napra való jelentkezés.

A közgyűlést jelenlétével tisztelte meg Magyari Béla a Csongrád Megyei Polgárőr Szövetség tiszteletbeli elnöke is.

Pap Istvánné elnök az első napirendi pont keretében részletesen ismertette a polgárőrök 2017-ben végzett munkáját. Kiemelte, hogy a tavalyi évben komoly többletfeladatot jelentett a különböző rendezvények biztosításában való részvétel Szegeden. Örömet okozott az is, hogy az egyesület taglétszáma emelkedést mutat, de ugyanakkor volt kilépő tag is.

A 2017. évi költségvetés végrehajtását is ismertette a tagokkal. Elmondta, hogy 2017 évben több mint 1 millió ft.-al gazdálkodtak. A 2018 évi tervezetének ismertetése során az elnök elmondta, hogy mind az önkormányzattól, mind a Csongrád Megyei Polgárőr Szövetségtől a tavalyi évhez hasonló összegű költségvetési támogatást terveztek.

A közgyűlés bezárása előtt Magyari Béla Tiszteletbeli elnök megköszönte minden tagnak a 2017-ben végzett munkáját majd ismertette az idei év fontosabb teendőit. 2018. évre eredményes munkát kívánt az egyesületnek. Majd átadta az elnöknek a Csongrád Megyei Polgárőr Szövetség által adományozott köszönő oklevelet és a velejáró tárgyjutalmat.

Pap Istvánné elnök zár szavában megköszönte a tagok előző évi munkáját, valamint Száraz Ferdinánd egyéni vállalkozó azon felajánlását, amellyel a közgyűlést követő vacsora megrendezését támogatta.

A közgyűlés bezárását követően a tagok jó hangulatú vacsora keretében beszélték meg a polgárőrségre váró feladatokat és nehézségeket.

Fotó és forrás Magyari Béla