Évet zárnak közgyűléssel és bállal a mindszenti polgárőrök

2015.03.05 10:07
A hagyományokhoz híven idén is éves közgyűlését követően tartja meg 2015. március 14-én, szombaton jótékonysági bálját a tavaly országos elismerésben részesült Mindszenti Polgárőr Egyesület.

A fotó a tavalyi bálon készült

Az elmúlt évben a Csongrád megyei városok között egyedül Mindszent vehetett át Polgárőr Város kitüntető címet az Országos Polgárőr Napon. Ez is jól mutatja, mennyire sűrű évet tudhat maga mögött az egyesület. Tevékenységük viszont nem feltétlenül reflektorfényben zajlik, sokkal inkább abban mérhető az, hogy jól dolgoznak, ha nem történik semmi baj.
Meghatározó szerepük van abban, hogy Mindszentnek zavartalan hétköznapjai és ünnepei legyenek: eleget tesznek minden felkérésnek, helytállnak a város rendezvényein, Halottak Napjakor a temető környékén, vagy épp a rendőrökkel járőrözve. Ez egy társadalmi munka, amely sok szervezéssel és időráfordítással jár.
Épp ezért az előző évet értékelő közgyűlést követően – melyet idén is a Polgármesteri Hivatalban tartanak – vacsorával, bállal, tombolával zárják a napot a Birkacsárdában, ahová sok szeretettel várnak mindenkit. Jegyekért bátran lehet keresni az elnököt, Bereczki Lajost, illetve Lantosné Kovács Veronikát és Kiss Józsefné Magdit. A bevételt ezúttal is az egyesület működésére fordítják, hogy továbbra is a megszokott színvonalon őrizhessék a mindszentiek nyugalmát.
forrás: Juhász Éva
Feltette:Magyari Béla