Évnyitó Taggyűlés a Tarjáni Polgárőröknél

2016.01.19 05:50

Megtartották évnyitó taggyűlésüket a Szeged- Tarján Polgárőr Egyesület tagjai. Január 16-án ültek össze. A Taggyűlésen Horváth S. András az egyesület elnöke köszöntötte a megjelenteket, majd ismertette a napirendet, melyet a tagok elfogadtak.

Ezt követően az egyesület elnöke beszámolt a 2015. évben végzett munkáról, eredményekről. Ismertette az elmúlt év gazdálkodását. Elismerte a tagok munkáját és aktív részvételét az egyesület életében.

A következő napirendben Kódor Zsuzsanna a F.E.B. tagja számolt be a bizottság előző évi munkájáról, melyben tájékoztatta a tagokat, hogy fegyelmi eljárásra az elmúlt évben sem került sor, továbbá elfogadásra ajánlotta a 2016. évi tagdíjat.

A 2016. év kapcsán nem csak a tagdíj kerül megállapításra. Horváth S. András ismertette a tagokkal a tervezett bevételeket és kiadásokat, melyben jelentős összeget szánnak a fiatal tagok programjaira, nyári táboroztatásra.

Fontos része volt a taggyűlésnek az Egyesület Alapszabályának elfogadása is, melyet a jelenleg hatályos jogszabályok fényében módosítottak.

Végezetül sor került az elismerések átadására. Az év polgárőre és az év ifjú polgárőre jutalomban részesülők személyére a tagok előzetes szavazataikkal tehettek javaslatot. A szavazatok összeszámolásának eredményeként az elnökség Horváth Gábor polgárőr Úrnak az Év Polgárőre díjat, Kiss Soma ifjú polgárőr Úrnak az Év Ifjú Polgárőre díjat, adományozta.

A jutalmak átadása után Horváth S. András megköszönte a tagoknak a részvételt s előző évi munkájukat egy vacsorával köszönte meg- tájékoztatta holapunkat az elnök.

Forrás: Magyari Béla

Kép:  PE