Évzáró ünnepi közgyűlés

2014.12.21 06:58
A Nagymágocsi Polgárőr Egyesület megtartotta ünnepi évzáró közgyűlését 2014.12. 19.-én a Szociális Szolgáltató Központ ebédlőjében.
A közgyűlésen megjelent Nagy János a helyi rendőrőrs parancsnoka, valamint Remzső István, Remzső András körzeti megbízottak, polgárőrök és azok közeli hozzátartozói.
Párkány György elnök  rövid éves beszámolót tartott az év közbeni eseményekről, szolgálatokról, a rendőrséggel közös szolgálatokról. Elmondta még a pénzügyi helyzet stabil hála a takarékosságnak, valamint a pályázati támogatásoknak.Sajnos a szolgálati autót az utóbbi időben nem engedhette használni,mert annak műszaki állapota nem felel meg a követelményeknek és nem szeretné ha valaki baleset részese lenne. A korrózió úrrá lett rajta és a kerék felfüggesztés stabilitása bármikor feladhatja leckét a vele közlekedőnek, javíttatása százezres nagyságrendekbe kerülhet. Kiemelte, saját véleménye szerint a helyi közbiztonság jónak mondható és ezt a kijelentést jelenlévő rendőrök sem cáfolták meg.
Végezetül megköszönte minden polgárőr éves munkáját valamint a hozzátartozók segítségét,hogy velük együtt jöhetett létre ez a remélhetőleg maradandó közbiztonság. Kellemes Karácsonyt és Boldog új évet kívánva egymásnak,jó hangulatú, beszélgetéses, hidegtálas vacsorával zárult a közgyűlés.
 
 
 
Forrás és kép: Párkány György egyesület elnöke
Feltette: Magyari Béla
A cikkhez tartozó képek