Évzáró vacsora domaszéken

2014.12.27 05:41
Évzáró vacsorát tartott a Domaszéki Polgárőr Egyesület. A vacsorára készült körömpörkölt alapanyagát Száraz Ferdinánd hentesmester, az italokat pedig a Baranyás Pincészet ajánlotta fel.
A megjelenteket Kispéter Géza polgármester, Magyari Béla, a Csongrád Megyei Polgárőr Szervezetek Szövetségének tiszteletbeli elnöke, Pap Istvánné, az egyesület elnöke, valamint dr. Tatár Zoltán elnökhelyettes köszöntötte, megköszönve a polgárőrök egész éves önzetlen munkáját.
Az egyesület tagjait jelenlétével tisztelte meg Sziráki Krisztián alpolgármester, valamint az egyesület támogatói közül Száraz Ferdinánd hentesmester és Börcsök Lajos, a Börcsök-Bau Kft. ügyvezetője.
Pap Istvánné elnök a böllérnapon történt tanyatűz kapcsán tanúsított helytállásáért dicsérő oklevelet adott át Jánk Benjaminné, Sebők Krisztián, dr. Tatárné Vas Anna és dr. Tatár Zoltán polgárőröknek.
Az egyesület tagjai - megköszönve az általa nyújtott támogatást - az egyesület tiszteletbeli tagjává választották Száraz Ferdinándot.
Ezúton is megköszönjük valamennyi közreműködőnek, valamint megjelent vendégeinknek, hogy az est sikeréhez hozzájárultak. Bízunk abban, hogy egyesületünk a jövő évben is eredményesen tudja ellátni munkáját.
Forrás és kép: Pap Istvánné elnök
Feltette: Magyari Béla
A cikkhez tartozó képek