Felhívás fokozottabb bűnmegelőzési szolgálatokra

2016.12.13 19:48

Az Országos Polgárőr Szövetség elnöke körlevélben fordul a megyei illetve egyesületi elnökökhöz, hogy időszakban a postahelyek, a kézbesítők, valamint a postai ügyfelek biztonságának növelése érdekében december 30-ig fokozottabb bűnmegelőzési járőrözést, polgárőri szolgálatokat szervezzenek.

KÖRLEVÉL
Fővárosi és Megyei Polgárőr Szövetségek-, Polgárőr Egyesületek Elnökei részére

Tisztelt Elnök Asszony/Úr!

A Magyar Posta Zrt. kormányzati megbízásból a nyugdíjasok részére 2016. december 12-30-a között kézbesíti az Erzsébet utalvány tartalmú küldeményeket. A kézbesítők a készpénz mellett jelentős értékben visznek utalványokat magukkal.
Az Országos Polgárőr Szövetség és a Magyar Posta Zrt. közötti Együttműködési Megállapodásban foglaltak alapján a megadott időszakban a postahelyek, a kézbesítők, valamint a postai ügyfelek biztonságának növelése érdekében kérem, hogy a posták környékén, a kézbesítők útvonalán fokozottabb bűnmegelőzési járőrözést, polgárőri szolgálatokat szervezzenek!
A polgárőr egyesületek elnökei vegyék fel a kapcsolatot a területileg illetékes postai osztályvezetőkkel az együttműködés érdekében.

Budapest, 2016. december 12.

Tisztelettel:
Dr. Túrós András sk.