Figyeljenek a polgárőrök a postai kézbesítőkre.

2013.12.03 09:30
Polgárőr kiséri a postás kézbesítőtKözeledik karácsonyi szezon, ilyenkor a postásokra is fokozott munka jut. Dr. Károlyi László, a Magyar Posta Zrt. Biztonsági főigazgatója az Országos Polgárőr Szövetséggel kötött együttműködési megállapodásra hivatkozva kéréssel fordult a polgárőrökhöz.
 
 
 
Az Országos Polgárőr Szövetség és a Magyar Posta Zrt. között megkötött együttműködési megállapodással összhangban az év végi időszakra tekintettel a Magyar Posta Zrt. Biztonsági főigazgatója, Dr. Károlyi László megkereséssel fordult a polgárőrökhöz, amennyiben erre lehetőségük van, akkor fokozzák a bűnmegelőzési tevékenységüket, a posták környékén biztosítsanak nagyobb arányú polgárőri jelenlétet és aktív közreműködésükkel segítsék a kézbesítők kísérését.
Az OPSZ elnöke ezért kéréssel fordul a megyei/fővárosi tagszövetségek elnökeihez, hogy a kérésben megfogalmazottak szerint segítsék a helyi polgárőr szervezeteket feladataik szervezésében és eredményes végrehajtásában.
Dr. Túrós András egyben kéri a polgárőr egyesületek elnökeit is, hogy a szükséges szolgálatszervezéssel és polgárőr szolgálatellátással járuljanak hozzá a posták és a postakísérők biztonságához.

Forrás opsz/rádióp

Feltette Magyari Béla

Téma: Figyeljenek a polgárőrök a postai kézbesítőkre.

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása