Fogathajtó VB. biztosítása

2015.09.20 06:06

Egy jól megszervezett, nagy csapatot alkottak a Csongrád Megyei Polgárőr Szervezetek Szövetségének egyesületei a 16. Kettes fogathajtó VB-n Fábiánsebestyénen a Kinizsi Parkban 2015 szeptember 9 és 13 - a között. A hivatalos megnyitó napja előtt már néhány szentesi polgárőr részt vett az előkészületek segítésében.

A kezdetben kedvezőtlen időjárás ellenére fegyelmezetten és összehangoltan hajtották végre feladatukat a polgárőrök. Napi 35-40 fővel nyújtottak segítséget a rendezvény hivatalos biztosítását ellátó biztonsági szolgálat embereivel közösen a területre való beléptetésben, a parkolók felügyeletében, a gépjárműforgalom irányításában, valamint a látogató közönség elől elzárt területek őrzésében. A szolgálatokat ellátó polgárőrök feladatukat zökkenő-és problémamentesen látták el.

A Szentes Polgárőr Egyesület köszönetét fejezi ki az együttműködésért a polgárőrségre háruló feladatok felelősségteljes ellátásáért, Csengele, Pusztaszer, Ópusztaszer, Tömörkény, Csanytelek, Felgyő, Csongrád, Árpádhalom, Szegvár, Mindszent és a Nagymágocs polgárőr egyesületeinek! Tájékoztatott Gilinger István a Szentesi polgárőr egyesület elnökhelyettese.

Forrás: Magyari Béla

Fotó: Szabó Zoltán