Forraltbor-főzőversenyen vettek részt a polgárőrök

2019.10.27 06:11
Mórahalmon a mindennapi életben a polgárőrség aktív szerepet vállal. A lakossággal jó a kapcsolat és ennek a kapcsolatnak az egyik formája, amikor kötetlenül beszélgetünk, közösen kulturáltan szórakozunk.
Mórahalmon idén rendezték meg IV. alkalommal a Forraltbor – főzőversenyt. A versenyre a polgárőrség is benevezett egy csapattal. Kapcsolattartáson kívül remek alkalom nyílik egy kis csapatépítésre is az ilyen rendezvényeken. A polgárőr csapatból mindenki kivette a részét a verseny során. Ennek a csapaterőnek vagy a szerencsének köszönhetően a szakértő zsűri II. helyezéssel díjazta az elkészült forralt borunkat. Ezt a helyezést nem lebecsülve, de a polgárőrség borát különdíjban is részesítették. Különdíjat a rendezvényre kilátogató vendégek és a helyi lakosok ítélték oda a polgárőrségnek. A mindennapi életben a polgárőrség igyekszik a lakosságban növelni a szubjektív biztonságérzetet, de ezen a rendezvényen a lakosság támogatta a polgárőrséget, hiszen ez is tükrözi a jó kapcsolatot,- mondta el Sárközi László elnök
A Mórahalmi Önvédelmi Egylet (Polgárőrség) ezúton is szeretné megköszönni a zsűrinek illetve a vendégeknek a támogatást és a bizalmat, tette hozzá az elnök.
Fotó: Polgárőrség
Forrás Magyari Béla
A fotók itt néhetők meg