Gumiabroncs adomány a polgárőr egyesületeknek

2014.09.09 20:09
A Hankook Tire Magyarország Kft. 2012 őszén indította útjára, és azóta is sikeresen fojtatja Abroncsadományozási Programját, amely a vállalat átfogó társadalmi felelősségvállalási stratégiájának, a "Hankook Értékteremtő Programnak" egy fontos mérföldköve. Abroncsadományozási Programjuk célja, hogy segítsék azon szervezeteket, akik tevékenységükkel a társadalom számára fontos szolgálatot tesznek. Immáron második éve az is céljuk, hogy a nagy, országos szervezetek mellett a kisebb alapítványok és egyesületek számára is segítséget nyújtsanak. A pályázati szakasz június végén lezárult és a beérkező nagyszámú kérelem azt bizonyítja, hogy továbbra is jó úton járnak.

Így a Hankook Tire Magyarország Kft. 2014-évben, abroncsadományban részesíti az alábbi polgárőr egyesületeket Csongrád megyében.: Röszke, Mórahalom, Nagymágocs, Szeged-tápé és Szeged-alsóváros.
Támogatásként elnyert abroncsok: egyesületenként a pályázatban feltüntetett méret szerint négy db. Téligumi,amelyet a kijelölt időpontban a Hankook Tire Magyarország Kft. rácalmási székhelyén vehettek át.
Forrás Magyari Béla
Kép Dobó Gábor