Hagyományt ápolnak Röszkén

2018.12.28 06:56
A röszkei polgárőr egyesület december 21-én a polgárőr házban tartotta az évégi összejövetelét
 Már hagyománnyá vált az egyesületnél, hogy az év utolsó hónapjában tartanak egy rövid év értékelőt, ahol az elnökség megköszöni az együttműködőknek, támogatóknak és a tagoknak az év során végzett munkájukat.
Túró István elnök köszöntötte a megjelenteket és röviden értékelte az év feladatait és a végzett munkát. Elmondta, hogy a kitűzött célt sikerült megvalósítani, és köszöni a tagságnak az egész évben nyújtott munkáját, amivel a településen élő lakosság szubjektív biztonságérzetét sikerült megőrizni. Ezután mindenkinek áldott karácsonyi ünnepeket és sikerekben gazdag újévet kívánt.
Ilyenkor a röszkei rendőrőrs munkatársai is részt vesznek a rendezvényen és a rendőrőrs parancsnok asszonya elismerését fejezte ki a sok közös szolgálatért, melyet a polgárőrök végeztek a rendőrséggel karöltve a lakosság biztonsága érdekében. Végül békés, boldog karácsonyi ünnepeket és sikerekben gazdag újévet kívánt mindenkinek.
Ezután a résztvevők a fehér asztal mellett elfogyasztottak egy közös ünnepi vacsorát, melyet a helyi vállalkozók biztosítottak. A vacsora után kötetlen baráti beszélgetésre került sor.
Fotó és forrás: Magyari Béla