Hétvégi rendezvények biztosítása Mórahalmon

2017.07.03 06:58

2017. június 30-án: Együtt énekelte a jól ismert Illés-dalokat a színészekkel a mórahalmi Patkó Lovas Színház közönsége a  Kecskeméti Katona József Színház pénteki vendégjátékán. A Tied a világ igazi házibuli hangulatot idézett meg a fedett lovarda színpadán, a nézők pedig roppant hálásak voltak a remek humorral fűszerezett előadás végén: többször is visszatapsolták az énekeseket.

2017. július 01-én: Boban Marković és rezesbandája a mórahalmi Patkó Lovas Színházban is bizonyította, hogy nem véletlenül zsebeltek már be számos zenei díjat. Hol érzelmes, hol dinamikus örömzenélésükben a Balkán, és az európai zenei hagyományok keveredtek, a közönség pedig együtt tombolt és együtt könnyezett az olyan jól ismert dallamokra, mint a Bubamara vagy az Ederlezi (Djurdjevdan).

2017. július 02-án: II. Fúvós Piknik került megrendezésre Mórahalmon a Templomkertben. Felléptek a Kiskunmajsai Ifjúsági Fúvószenekar, Szentes Város Utánpótlás Fúvószenekara, Mórahalmi Utánpótlás Fúvószenekara valamint a Mórahalmi Fúvószenekar. Gyerekeket légvár és egyéb meglepetések illetve a felnőtteket kézműves sör várta.

Rendezvények biztosítását a rendőrség, mórahalmi rendészet, ultramédia és a polgárőrség közösen rendben esemény nélkül végrehajtották.

Közösségi szolgálatra sok diák jelentkezett a mórahalmi polgárőrséghez. Ezen a hétvégén aktívan részt vettek a polgárőr szolgálatban és a meghatározott feladatokat kiválóan hajtották végre,- tájékoztatta honlapunkat Sárközi László elnök.

Képek: Duka Félix / Pálinkó Szilveszter

Szerző: Magyari Béla