Hétvégi rendezvények biztosításában vett részt a polgárőrség

2018.08.21 21:43

Hetedik alkalommal rendezte meg vasárnap a Szeged-Csanádi Egyházmegye és a mórahalmi önkormányzat a Homokháti Búcsút 2018. augusztus 19.-én Mórahalmon.

 Sárközi László a polgárőrség elnöke elmondta, hogy a Kormorán együttes koncertje után a szabadtéri szentmise következett. Államalapító szent király tiszteletére megszentelték az új kenyeret. Szentmisét követően a több mint ezer fő zarándok, fáklyás körmenetben indult a belvároson keresztül a Rendezvényház udvarába, ahol minden zarándokot bivalygulyásra láttak vendégül a szervezők. Patkó Lovas Színházban 2018. augusztus 20.-án a Honfoglalás kerület bemutatásra. Előadás telt ház előtt lett megtartva.

Hozzátette - a  Mórahalmi Polgárőrség a társszervekkel közösen gépkocsik parkoltatásában, rendezvények helyszínén majd a körmenet útvonalának biztosításában vett részt. A parkoltatását követően bűnmegelőzési járőrözésit hajtottak végre. Polgárőrség a rendezvények biztosítási feladatait rendben esemény nélkül végrehajtották, melyet Nógrádi Zoltán Mórahalom Város Polgármestere mellett a rendezők is elismerték és megköszönték.

Képek: Lázár Attila

Forrás: Magyari Béla

 

Képgaléria: Hétvégi rendezvények biztosításában vett részt a polgárőrség