Ismét a polgárőrök is közre működtek egy sikeres városi rendezvényen

2013.04.06 18:46
 
Több mint  ezren  futótak  Hódmezővásárhelyen a tizenharmadik Épitők napján, melynek  keretében   először   rendezték meg  a nagy épitők  futását 2013 04 06 án szombaton. A rendezvény hivatalos megnyitójára 10 órakor került sor. Bodrogi Ferenc elmondta, hogy a XIII. Építkezők Napjának is ugyanaz a célja, mint az előző tizenkettőnek. Ezzel a nappal hívják fel a figyelmet a tavaszra – reméljük ezt az évszak is meghallotta és most már jó idő lesz -, hiszen most már egyre bátrabban mehetünk a szabadba, kertészkedhetünk, barkácsolhatunk.
Bodrogi Bau  Barkács   Áruház Igazgatója,  ezzel a rendezvényel  próbálta  felhivni a figyelmet a közelgö  tavaszra és az egészséges mozgásra. Több mint  két évtizede vetette meg  lábát  az áruház  városunkba  A futó  számokat pedig  kiemelten  fontosnak  találta, hogy  a település lakosságát  megmozgasssa. Ezen a  rendezvényen   4  rendőr és 8  polgárőr segitségével sikeresen  célba értek  a  2 km -es és az 5 km-es  távot megtevők.
Bodrogi  Ferenc  szivélyesen megköszönte  a polgárőrők  közre müködését a rendezvény  baleset mentes és sikeres lebonyolitásában. adta hirűl Bubikné Török Mária a Hómazővásárhelyi Polgárőr Egyesület elnökségi tagja

Feltette Magyari Béla

Téma: Ismét a polgárőrők is közre müködtek egy sikeres városi rendezvényen

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása