Jótékonysági bál a Csanyteleki polgárőrségért

2013.10.06 23:00
 A több éve működő Csanyteleki Polgárőr Egyesület jótékonysági bált hirdetett a helyi Általános iskola sport csarnokában 2013 október 5-én 19,00 órára. A bál szervezésével járó munkát a helyi vállalkozók, az egyesületet támogató Csanyteleki lakosok vállalták magukra, de az Önkormányzat is segített. A fővédnökséget Forgó Henrik polgármester vállalta el. A bál vendégei voltak Batiz István megyei elnök és felesége valamint Magyari Béla megyei tiszteletbeli elnök és felesége, egyben a bált is támogatták.
A bált megnyitotta Nagy Sándor polgárőr egyesület elnöke és Batiz István megyei elnök
 A bálon a Tuti Band zenekar szórakoztatta a részvevőket. Az adakozó kedvet színvonalas műsorral ösztökélték: bemutatkozott a sztárvendég  Sógorok együttes, amely fergeteges jó hangulatban szórakoztatatta a bálon résztvevőket. A bál végén tombolajátékot is rendeztek, melynek díjait szintén támogatók biztosították, a tombolából befolyó összeget is a Polgárőr Egyesület 2013-as működési költségeihez használják fel a bál teljes bevételével együtt.
A Csanyteleki Polgárőr Egyesület célja, hogy a település közbiztonságára felügyeljen, segítsen a község bűnmegelőzési munkájában, nappali és éjszakai járőrszolgálatot látnak el, valamint a rendőrség munkáját is segítik szükség szerint. Az eredményes, a lakóközösség megelégedettségére végzett munka biztosításához szükséges anyagiak előteremtésében jelentős szerepet kapott a jótékonysági bál.

A képalbum megtekinthető az alábbi linken
Jótékonysági bál a Csanyteleki polgárőrségért
forrás Magyari Béla

Téma: Jótékonysági bál a Csanyteleki polgárőrségért

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása