Jótékonysági Mikulás futás polgárőr biztosítással

2013.12.09 06:16
Jótékonysági futással ünnepelte a Mikulás érkezését a Pulzus Szeged Futóklub SE. A rendezvényre 135-en regisztráltak és teljesítették a 6 kilométeres távot, összesen pedig 120.400 forint gyűlt össze. A pénzt a szegedi gyermekklinika kapta.
Péntek este az Árvízi emlékműtől indult a pirosba öltözött futók versenye, majd a Tisza Lajos körút – Aradi vértanúk tere – Dóm tér – Oskola utca – Roosevelt tér – Móra Ferenc Múzeum – Stefánia – Felső Tisza-part – Bertalan híd – Népkert sor – Liget – Belvárosi híd – Korányi fasor útvonalon érkeztek vissza a futók a kiindulási ponthoz. köszönhetően a szegedi alsóvárosi polgárőrségnek – ők biztosították ugyanis a gyalogátkelőhelyeknél a futók biztonságát.
A nevezési díj minimum 500 forint volt, de az I. Jótékonysági Mikulás Futáson átlag 892 forintot fizettek be a résztvevők, így összesen 120.400 forint gyűlt össze, amit a “Reménysugár” a Dél-Alföldi Haematológiai és Onkológiai Gyermekbetegekért Alapítvány képviseletében Batyik Katalin vett át a futóest zárásaként.
A versenyzők átlag 40-50 perc alatt értek célba, ahol meleg teával és szaloncukorral várta őket az egyesület.

Forrás Alsóvárosi pe. Takács L.

Feltette Magyazi Béla sajtóreferens

Téma: Jótékonysági Mikulás futás polgárőr biztosítással

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása