Jótékonysági polgárőr bált rendeztek Kiszomboron

2018.05.13 20:19
Második alkalommal rendezett, május 12-én szombaton  bált a Rónai Kurja étteremben, a Kiszombori Polgárőr Egyesület. A befolyó összeget jótékony célra fordítják.
Vidám emberekkel telt meg szombat este a  Kurja étterme, ahol a polgárőrök bálját a vacsora,majd zenés táncos mulatság és tombolasorsolás is színesítette.  Az est folyamán  Kobolák Mihály zenélt.
A rendezvényt Bórcsa Zoltán az egyesület alelnöke és Kis Róbert elnök nyitotta meg. A megnyitón elismerő okleveleket adtak át, a polgárőröknek az éves munkájukért, valamint a támogatóknak is. 
A rendezvényt megtisztelte jelenlétével a település alpolgármestere Szirbik Imre is. Az alpolgármester úr elmondta, hogy az önkormányzat is elismeri a polgárőrök áldozatos munkáját, amelyet a település lakosságának biztonsága érdekében végeznek. Hozzátette, hogy ő ezt a rendezvényt is támogatja, hiszen jó célt szolgál. A polgárőrök a lakossággal, a rendőrséggel, a civil szervezetekkel és az önkormányzattal nagyon jó kapcsolatot ápolnak.
Kis Róbert elnök elmondta, hogy az egyesület 2012-ben alakult. Fő tevékenységük a közbiztonság javítása, de segítenek a katasztrófavédelemnek és határrendészeti feladatokat is ellátnak a migráció kapcsán. Hozzátette, hogy a tavalyi jótékonysági bál bevételét egy tűzkárosult kiszombori családnak juttatták el, idén is hasonló célra fordítják.
Forrás és kép: Magyari Béla

 

Képgaléria: Jótékonysági polgárőr bált rendeztek Kiszomboron