Kedves polgárőr társaim! Mindenekelőtt szeretném megköszönni mindannyitoknak az együttműködést, türelmet és bizalmat!

2012.12.20 21:30
Kedves polgárőr társaim!
Egy változatos és eseménydús évet hagyunk magunk mögött, amiben voltak kételyek, bizonytalanságok és rengeteg feladat a törvényesség megfelelőségeinek. Mind ezeken közös összefogással és megértéssel részben átléptünk, de van még tennivalónk. Mindent megtettünk annak érdekében, hogy az általunk felvállalt települési közbiztonságot megóvjuk és lehetőségeink szerint javítsuk, valamint a Csongrád megyei állampolgárok és az ide látogató vendégek biztonságérzetét javítsuk. Ezeket csak és kizárólag csapatmunkával tudtuk elérni, amiben minden egyes polgárőr markánsan kivette részét. Ezen áldozatos és önfeláldozó munkáért maximális köszönetemet fejezem ki magam és a szövetség elnöksége nevében.
A jövő évben is lesznek kihívások. Többek között egyik legfontosabb  vállalása kell legyen minden polgárőrnek, hogy a településen élő és oda látogató polgárok biztonságát védi, óvja.
Magunknak tartozunk annyival, hogy az új polgárőr igazolvány igénylését minél hamarabb leadjuk és ez által teljesítjük 2013. június 30.-ig a közterületi polgárőr szolgálatok ellátásának ezen feltétetelét.  Az előttünk álló feladatokat csak közös összefogással, egymás iránti türelemmel, és ami legfontosabb bizalommal tudjuk végrehajtani.
Szövetségünk elnöksége mindent megtesz annak érdekében, hogy az egyesületeket szakmailag kidolgozott anyagokkal és személyes tanácsadással, segítségnyújtással segítse.
Azt is biztosan látjuk, hogy egy szoros év elé nézünk, ami mindannyiunkra nézve egy megfontolt és takarékos költségvetést igényel nem csak egyesületi, hanem családi viszonylatban is.

 

Kívánok az elnökség nevében nektek és családotoknak Áldott, Békés Karácsonyt és Egészségben, Kitartásban Boldog Új Évet!

Baráti köszöntéssel Batiz István
a Csongrád Megyei Polgárőr szövetség elnöke.