Kihelyezett elnökségi ülés a megyei szövetségnél

2014.04.11 13:39
A Csongrád Megyei Polgárőr Szervezetek Szövetsége április 10-én, Szentesen a Rendőrkapitányság tanácstermében tartotta meg soron kívüli elnökségi ülését, ahol többek között döntöttek a tagegyesületek éves támogatásáról is.

A résztvevőket Batiz István elnök köszöntötte, majd a határozatképesség megállapítása után, ismertette a napirendi pontokat.
Elsőként a 2014 évi támogatás elosztását vitatták meg, amely az egyesületek támogatását érintette. Az elnökség tagjai az előterjesztéssel egyetértettek alapvetően, azonban egy két egyesület vonatkozásában költségcsökkentést javasoltak, főleg azoknál az egyesületeknél, ahol az előző támogatással nem számoltak el határidőre.
Vas Tibor szakmai alelnök javasolta, hogy az idei évben, amely egyesület nem számolt el határidőre, ne kapjon támogatást a második félévben.
Ezután Tóth Zoltánné gazdasági alelnök kihangsúlyozta, hogy az előző elszámolások közül alig volt olyan, amit ne adott volna vissza az egyesület vezetőinek javításra. Van olyan szervezet, aki határidőre nem számolt el ezért fel kellett szólítani. Az egyesületi támogatások 400 ezer és 700 ezer forint összegben kerültek meghatározásra.
Ezután az egyebek napirendi pont következett, melyben elsőként a Szentesi Polgárőrség vezetője Szabó István elnök adott számot az egyesület munkájáról. Batiz István elnök úr ígéretet tett, hogy segít nekik a tagtoborzásban. Szatmári Béla a Kisteleki Polgárőr Egyesület elnökhelyettese kérte az elnökséget, hogy a második félévtől szívesen részt vennének a 100 X 100 Kistelepülés Biztonsága programban.
 
Forrás és kép Magyari Béla
 

Képgaléria: Kihelyezett elnökségi ülés a megyei szövetségnél

Tételek: 1 - 12 ból 12