Kismotort kaptak a Kiszombori polgárőrök

2018.02.13 20:12
Furgonban érkezett a polgárőrökhöz a rendőröktől kapott kismotor. 
A Kiszombori Polgárőr Egyesület a Makói rendőrkapitányságtól egy használható üzemképes kismotort kapott végleges használatra. Ezt a motor korábban a makói kistérség vásárolta, de a rendőrség nem használta. A Kiszombori önkormányzat képviselő testülete nem régiben úgy határozott a továbbiakban a polgárőrök fogják használni a kismotort. Kis Róbert az egyesület elnöke elmondta, hogy a kapott járművet a polgárőrség feliratra átmatricáztatják, és úgy fogják használni. Kerékpárokat már korábban is kaptak és most már kismotorjuk is van, amelyet fognak használni a szolgálat ellátáshoz is.
Fotó: Korom András
Forrás: Magyari Béla
Furgonban érkezett a polgárőrökhöz a rendőröktől kapott kismotor. 
A Kiszombori Polgárőr Egyesület a Makói rendőrkapitányságtól egy használható üzemképes kismotort kapott végleges használatra. Ezt a motort korábban a makói kistérség vásárolta, de a rendőrség nem használta. A Kiszombori önkormányzat képviselő testülete nem régiben úgy határozott a továbbiakban a polgárőrök fogják használni a kismotort. 
Kis Róbert az egyesület elnöke elmondta, hogy a kapott járművet a polgárőrség feliratra átmatricáztatják, és úgy fogják használni. Kerékpárokat már korábban is kaptak és most már kismotorjuk is van, amelyet fognak használni a szolgálat ellátáshoz is.
Fotó: Korom András
Forrás: Magyari Béla