Kiszomboron megalakult a polgárőrség

2013.03.13 21:49
A közelmúltban Kiszomboron is megalakult a polgárőrség. Bakos Tamás helyi lakos és társai kezdeményezték, hogy a községben is legyen egy önkéntes csapat, amelynek tagjai közreműködnek a közrend és a közbiztonság erősítésében. Szervezőmunkájuk eredményeként 16 taggal alakulhatott meg a Kiszombori Polgárőr Egyesület.
Első ülésükön Bakos Tamás ismertette az alapszabály tervezetet, amelyben kiemelten szerepelt a pártsemlegesség. Természetesen hangsúlyozta azt is, hogy büntetett előéletű személy, vagy aki ellen ilyen eljárás folyik és 18 éven aluli személy, nem lehet tagja a szervezetnek.
Az elhangzottakat követően az egyesület jelenlévő tagjai elfogadták az alapszabályt, illetve azt, hogy kössenek együttműködési megállapodást a rendőrséggel. Kinyilvánították továbbá, hogy kérik felvételüket a Csongrád Megyei Polgárőr Szövetségbe, valamint az Országos Polgárőr Szövetségbe is. Bakos Tamás, megválasztott egyesületi elnök, hangsúlyozta: a jövőben elsődleges céljuk lesz, hogy járőrözéssel, a települési rendezvények biztosításában való részvétellel hozzájáruljanak a közbiztonság növeléséhez.
Forrás Magyari Béla

Téma: Kiszomboron megalakult a polgárőrség

információ

Bakos Tamás | 2013.04.02

kiszombori polgárőrség elnöke , Bakos Tamás
Elérhetőség
e-mail cím:bakostamas1942@gmail.hu
Tel.:0630/7170-169
Minden kedves érdeklődő kérdésére örömmel válaszolok ill. szívesen meghallgatom az észrevételeiket és hozzászólásaikat.

Új hozzászólás hozzáadása