Körlevélben fordult az Országos Polgárőr Szövetség elnöke a polgárőrökhöz, hogy segítsék a Magyar Posta Zrt. év végi csúcsforgalmi időszakát.

2012.12.18 18:40
OPSZ körlevél a postások védelméért PDF Nyomtatás E-mail
Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 
O.P.SZ. információk
2012. december 17. hétfő,

Polgárőrök is figyelnek a postások biztonságáraKörlevélben fordult az Országos Polgárőr Szövetség elnöke a polgárőrökhöz, hogy segítsék a Magyar Posta Zrt. év végi csúcsforgalmi időszakát.

 

Az év végi csúcsforgalmi időszakra tekintettel a Magyar Posta Zrt, Bizottsági főigazgatója, dr. Károlyi László kéréssel fordult az OPSZ elnökén keresztül a polgárőrökhöz, hogy a rendkívüli események megelőzése érdekében, az év végi időszakban segítsék a posták, postai munkavállalók biztonságát.

 

Ennek érdekében felhívással fordul a polgárőrökhöz dr. Túrós András, az OPSZ elnöke. Mint azt a levelében írta: „Az Országos Polgárőr Szövetség és a Magyar Posta Zrt, közötti Együttműködési Megállapodásában megfogalmazottak alapján kérem, hogy a polgárőrök a posták környékén fokozott jelenlét biztosításával, továbbá a kézbesítők kísérésében, aktívabb részvétellel járuljanak hozzá a posták és a postások sérelmére elkövetett jogsértések megelőzéséhez.”

 

Az OPSZ elnöke ezúton is kéri a megyei/fővárosi szövetségek elnökeit, hogy a hagyományosan jó együttműködésnek megfelelően és a kérésben megfogalmazottak szerint segítsék a helyi polgárőr szervezeteket feladataik szervezésében és eredményes végrehajtásában.