Köszönet a Vendég Polgárőröknek

2016.11.13 09:41

2016. szeptember hónapban a Fejér megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Békés megye polgárőr egyesületeiből a „Vendég Polgárőrök” nagy segítséget nyújtottak a migrációs helyzet kezelésében Mórahalom Városának és a helyi polgárőrségnek.

Ezért 2016. november 12.-én a Város vezetése a köszönetét fejezte ki egy „köszönet program” keretében.

A Jász-Nagykun-Szolnok megyéből és Békés megyéből a vendég polgárőröket és családtagjaikat Nógrádi Zoltán Mórahalom Város Polgármestere köszöntötte. Köszöntőjében elmondta, hogy az illegális migráció nagyon hosszú ideig kilátástalan helyzetet teremtett a térség településeinek és az ott lakóknak, a hatékony fellépésnek köszönhetően azonban az emberek visszanyerhették a mindennapi élet nyugalmát és ehhez a polgárőrök hatalmas segítséget nyújtottak.

 Ezt követően a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdőben kapcsolódtak ki a vendégek. Programot a Varga Csárdában egy kötetlen beszélgetéssel egybekötött délutáni ebéd zárta.

A Fejér megyei polgárőr tagok a meghívást elfogadták, de sajnos személyesen nem tudtak megjelenni a rendezvényen. Ezúton is megköszönik a Fejér megyei polgárőröknek és családtagjaiknak is a segítséget, amit a Városnak nyújtottak – mondta el Sárközi László a mórhalmi polgárőrség elnöke.

Kép: S L

Forrás: Magyari Béla