Közgyűlés Szatymazi Polgárőröknél

2013.05.29 14:24
A Szatymazi Polgárőr Egyesület közelmulban tartotta meg 2012. évi évzáró közgyűlését a faluházban. Minyó Zoltán egyesületi elnök köszöntötte a vendégeket és a megjelenteket.
Az éves közgyűlés vendégei voltak Szatymaz község polgármestere, Dr. Kormányos László, valamint Batiz István, a Csongrád Megyei Polgárőr Szervezetek Szövetségének elnöke.
Ezt követően az egyesület elnöki beszámolója következett a 2012-es munkájáról.
A 26 darab segélyhívó készülék 8640 órában történő ügyeleti szolgálatában eltöltött időről, kivonulásokról, kezelési problémákról, készülék felújításokról és akkumulátor cseréről számolt be az egyesület elnöke. Ezután támogatásokról, pályázati lehetőségekről hangzott el beszámoló. A járművel megtett km-ek száma elérte a 8500-at.
A rendőrséggel az együttműködési megállapodás keretein belül együtt több, mint 164 órát teljesítettek eltűnt személyek keresésében, illetve közlekedésbiztonsági valamint rendezvénybiztosítási feladatokban. Önálló szolgálat ellátásban 9640 órát teljesítettek.
Az elnök kiemelte, hogy közgyűlés alaptémája az 1998. június 11.-én kelt alapító okirat és felolvasásra került az a harminc név, akik alapító tagjai voltak az egyesületnek.
A 2012-es év pénzügyi beszámolójának ismertetése és elfogadása után a felügyelő bizottság beszámolója, majd annak elfogadása történt meg.

 

Községünk polgármestere, Dr. Kormányos László méltatta és megköszönte polgárőrségünk munkájának hatékonyságát, a bűnözés visszaszorításában való hatékony közreműködést, a huszonhat darab segélyhívó készülék működtetését, illetve a huszonnégy órás folyamatos ügyeletes készenlétet és a tizenöt perces kivonulási limitidő tartását az év 365 napján.

 

 

 

A Megyei Polgárőr Szövetség elnöke, Batiz István úr is megköszönte az egyesület munkáját, majd átadta az egyesületben 15 éve aktívan közreműködő tagoknak az emléklapokat.
 
 
A közgyűlés zárása után az egyesület elnöke vacsorára hívta meg a tagságot, megköszönte az elmúlt évben végzett munkát. Adta hírül Minyó Zoltán egyesületi elnök
Feltette Magyari Béla

 

Téma: Közgyűlés Szatymazi Polgárőröknél

Köszöntés

Magyari Béla | 2013.05.30

Kedves Szatymazi polgárőrök, gratulálok a 15 éves évfordulóhoz, valamint az alapító tagoknak. További jó munkát, kitartást kivánok minden polgárőrnek és család tagjának.

Új hozzászólás hozzáadása