Közgyűlés volt a szentesi polgárőr egyesületnél

2015.03.01 12:22
Tegnap délelőtt, 2015.02.28-án tartotta éves közgyűlését a szentesi Polgárőr Egyesület.

A gyűlést megelőzően a helyi Rendőrkapitányság részéről megjelent Kun József r. őrnagy a Rendvédelmi Osztály vezetője tartott tájékoztatót a polgárőrök részére az új szabálysértési ügyekkel kapcsolatban.
Az előadást követően az Egyesület tisztségviselői megtették 2014. év értékelő beszámoló jelentésüket.

Kőrösi Imre elnök értékelte az Egyesület össz munkáját, tevékenységét a 2015. év fő célkitűzéseit és a költségvetési tervezetet, majd Gilinger István elnök helyettes a szolgálatok ellátásával, más szervekkel és szervezetekkel való együttműködéssel és az előírt okmányokkal kapcsolatban tájékoztatta a Közgyűlést. A pénzügyi helyzet alakulását, elszámolások helyzetét ismertette Paksi Anikó az Egyesület gazdasági felelőse / könyvelője /, majd ezt követően Szabó Zoltán FEB. elnöke tette meg beszámolóját az Egyesület működése, gazdálkodásának és az okmányok vezetettségének ellenőrzése során tapasztaltakról, ügyek kivizsgálásáról és a tett intézkedésekről.
A beszámolókat követően, amelyeket a Közgyűlés kielégítőnek és tartalmasnak talált, egyhangú szavazattal elfogadta.
A megjelent vendégek közül többen hozzászóltak és elismerően értékelték az Egyesület tevékenységét, így Batiz István a Megyei Polgárőr Szervezetek Szövetségének elnöke, Dr.Sztantics Csaba Szentes város jegyzője, Kun József r. őrnagy Közrendvédelmi Osztály vezető, Tóth Zoltánné a Megyei Polgárőr Szövetség gazdasági alelnöke és Nagypál Sándor a Csongrád és Térsége Polgárőr Egyesület elnöke is.
A beszámoló jelentésekből és a megjelent vendégek hozzászólásaiból megállapítható volt, hogy az elmúlt év második felétől, a vezetőségben bekövetkezett személyi változtatásokat követően nagymértékben javult az Egyesület munkája, szervezettsége, a vezetőség irányító képessége. 
A közgyűlés hivatalos részét követően a tagság áldozatos munkáját megköszönve egy jó hangulatban eltelt baráti beszélgetéssel egybekötött ízletes bográcsos pörkölt ebéddel zárta az összejövetelt.
Forrás és kép: Szabó Zoltán

Feltette: Magyari Béla