Közlemény/Legyártották a Suzuki Vitaránkat…………

2015.08.13 07:57

A Suzuki Zrt-től kapott információ alapján 2015. augusztus 07-én nagyszámú, speciálisan a polgárőrség igényét kielégítő Suzuki Vitara Allgrip típusú személygépkocsi került legyártásra. Ennek értelmében, ismét folytatódik a hitelezéssel és az átadás-átvétellel kapcsolatos dokumentumok beszerzése a Támogatási határozattal rendelkező Polgárőr Egyesületek részére. Az alábbi dokumentumok bemutatását kérik a Suzuki márkakereskedéseken keresztül a hitelezők.

1. MVH Támogatási kérelemnek helyt adó (új) határozat. (Mint az korábban közöltem sok egyesületnél az MVH elírta a Támogatási összeg értékét, 6 237 050 Forint nettó összeget írtak a 6 327 050 helyett így új határozatot fog kiküldeni az érintett egyesülete részére, érdemes ezt megvárni, mert hitelező intézmény az immáron magasabb összeggel fog szerződést kötni, ellenkező esetben a hiányzó összeget maguknak az egyesületeknek kell pótolni.

1. Alapszabály/ Alapítói okirat

1. Aláírási jogosultsággal rendelkező egyesületi vezető, személyes adatai/okmányai

1. NAV tételes folyószámla kivonat

1. Elkülönített bankszámlaszám / szerződés

1. 2014. év lezárt mérleg és eredmény kimutatás

Javaslom, hogy a fenti dokumentumok meglétét követően keressétek fel választott márkaképviseleteiteket és prezentáljátok a szükséges papírokat, ezzel is újabb lépést téve a  Suzuki Vitara Allgrip átvételéhez vezető úton.

Suzuki Zrt. (újabb gyártási hullám 2015- augusztus 28-án várható) és a hitelező intézmény ígérete szerint a dokumentumok feldolgozását követően 2015. év szeptember hónapban fognak megtörténni a gépjárművek átadásai. Szükség is van erre, mert a hitelező 8 hónapra biztosítja, kamat és költségmentesen a Polgárőr Egyesületek részére  a hitelt illetve  az MVH felé legkésőbb 2015. október hónap 31. napjáig kell pénzügyi elszámolást benyújtanunk.

Írás: Privóczki Zoltán Szegvári Polgárőr Egyesület Elnök-helyettes, Járási koordinátor

Feltette Magyari Béla

r