Lecsófesztivál Szentesen

2014.09.08 13:05
       2014. szeptember  05. - 06. között   XIII. alkalommal került megrendezésre Szentesen a a Hunor Coop Zrt. szervezésében a hagyományos Lecsófesztivál.   A neves rendezvényen, melyre még a határon túlról is érkeztek , több mint 300 csapat mutatta meg főzőtudományát, hagyományos és különleges lecsó is asztalra került
.
       A kiemelt városi rendezvény jó hangulatban és zökkenőmentesen telt el, melyben részt vettek a helyi Polgárőr Egyesület tagjai is, úgy mint a főzőversenybe benevezett csapat és úgy is mint a rendezvény biztosításában segédkezők. Kiemelt figyelmet fordítottak a szolgálati feladataik ellátása során a  polgárőrök a forgalomirányításra, a gépjárművek megőrzésére -  gépkocsi feltörések megakadályozására -, a színpadok környékén rendfenntartásra, illetve a közösséget zavaró tevékenységek megakadályozására.
       A két napos fesztiválon a rendezvény biztosításban résztvevő polgárőrök kiemelkedően helytálltak, melyet a szervezők és a város vezetése is elismerően megköszönt az Egyesület vezetőségének. 
       A csapat ismét bizonyított.

Forrás és kép Szabó Zoltán Sajtóreferens

Feltette Magyari Béla