Lecsófesztiválon vettek részt a szentesi polgárőrök.

2015.09.07 13:21

Az elmúlt hétvégén - pénteken és szombaton került megrendezésre a HUNOR CO-OP Zrt. szervezésében 14. alkalommal a Szentesi Lecsófesztivál. A határainkon túl már megismert színvonalas eseményen több száz bográcsban főtt az ízletes lecsó, ahol képviseltette magát a helyi Polgárőr Egyesület is.

A péntek esti szalonnasütésre és a szombati bográcsozásra összeverbuválódott csapat jó hangulatban töltötte az időt. Az elmúlt időszakban végzett szolgálati elfoglaltság után jól esett a baráti beszélgetésekkel egybekötött megérdemelt kikapcsolódás. A társasághoz több kedves "civil" ismerős  és a Fesztiválra idelátogatott más egyesülethez tartozó polgárőr is csatlakozott egy tányérka lecsó elfogyasztása vagy csak egy kis beszélgetés végett.

A két napon természetesen a polgárőrök nem csak szórakozásban vettek részt, a tagság felváltva szolgálati feladatot is ellátott a rendezvénybiztosításban.

Reméljük egy év múlva is ugyanilyen hangulatban, de nagyobb létszámmal részt veszünk a fesztiválon, ahol összekötjük a kellemeset a hasznossal - mondta el Szabó Zoltán az egyesület sajtóreferense.

Forrás: Magyari Béla

Kép: Szabó Zoltán