Megérkezett Domaszékre az új szolgálati autó

2015.10.02 20:15

A Domaszéki Polgárőr Egyesület a mai napon Pap Istvánné elnök és Kispéter Géza polgármester úr jelenlétében átvette az új szolgálati járművünket, egy Suzuki Vitara 1,6 benzines Allgrip prémium terepjárót, fehér színben, felmatricázva az előírásnak megfelelően.

A gépkocsihoz az Algyői úti Suzuki autószalon 4 db téli gumit felnivel és egy 150 ezer forint értékű üzemanyag kártyát valamint négy évre szóló casco biztosítást adományozott.

A járművet a miniszterelnökséget vezető miniszter 21/2015. (IV. 17.) MvM rendelete, idén is lehetőséget adott a polgárőr egyesületek számára, hogy pályázatot nyújtsanak be a vidéki gazdaság és a lakosság számára nyújtott alapszolgáltatások fejlesztésére, ezen belül új polgárőr járőr gépkocsik beszerzésére, melyet a pályázatára beadott sikeres jelentkezésünk segítségével sikerült megszereznünk.
Bízunk abban, hogy az új jármű segítségével még hatékonyabban tudjuk szolgálni községünk közbiztonságát.
Köszönet Mindazoknak, akik a pályázás folyamatában segítséget nyújtottak!
Egyesületünk Alapszabályban megfogalmazott legfontosabb célja részvétel községünk közrendjének, közbiztonságának fenntartásában, a bűnmegelőzésben. Ennek érdekében október hó folyamán fokozott szolgálatot látunk el.
Tisztelettel hívjuk fel Községünk érdeklődő lakosait arra, hogy jelentkezzenek polgárőrnek azok, akik kedvet és felelősséget éreznek közös biztonságunkért. Új lehetőségként a 14-18 év közötti fiatalok is jelentkezhetnek ifjú polgárőrnek, akik a szolgálatot csakis a felnőtt polgárőrökkel együtt, azok irányításával láthatják el, tájékoztatta honlapunkat az elnök asszony.
Érdeklődni: Pap Istvánné - telefon: 06306216860, illetve email:
dpolgarorseg@freemail.hu

Forrás Magyari Béla