MEGISMÉTELT PÁLYÁZATI FELHÍVÁS polgárőr társadalmi ellenőrök jelentkezésére

2016.02.05 10:48
Az Országos Polgárőr Szövetség - a korábban nem elégséges létszámú jelentkezésre tekintettel - ismételten pályázatot hirdet az OPSZ Gazdasági és Pénzügyi Ellenőrzési Bizottságába társadalmi ellenőrök jelentkezésére.
Az OPSZ Gazdasági és Pénzügyi Ellenőrzési Bizottságában – amelynek létszáma az OPSZ Alapszabálya szerint 9 fő – tevékenykedő társadalmi ellenőrök az OPSZ belső ellenőreinek koordinálásával és az OPSZ gazdasági és pénzügyi elnökhelyettesének felügyelete mellett, illetve a bizottság elnökének vezetésével végzik munkájukat.
Céla Polgárőrség és a polgárőrök társadalmi tekintélyének, imázsának megőrzése és a jogszabályellenes pénzfelhasználás megelőzése érdekében kiépítjük az OPSZ belső ellenőrzési rendszerét, hogy a területi szövetségek és az Országos Polgárőr Szövetség is a költségvetés által biztosított forrásokat célirányosan, a jogszabályokban meghatározottak szerint használják fel.
Jelentkezési feltételek:
 
  1. Elkötelezettség a Polgárőrség és a társadalmi ellenőrzési feladat iránt.
  2. Legalább 3 éve fennálló polgárőr tagság.
  3. Szakirányú iskolai végzettség.
  4. Méltó a társadalmi ellenőri feladatra.
  5. Megfelelő bizalmi index.
  6. Titoktartási nyilatkozat adása.
  7. Jelentkezési nyilatkozat (benne a jelentkező neve, lakcíme, polgárőr azonosító száma, polgárőri tagságának kelte, iskolai végzettsége, e-mail címe, telefonszáma) adása a felsorolt feltételek meglétéről és vállalásáról.
  8. Mellékelni kell a szakirányú iskolai végzettségről szóló bizonyítványuk ( oklevelük ) másolatát.
A korábbi pályázatra jelentkezetteknek nem szükséges megismételniük a jelentkezést, de mellékelten kérem megküldeni a szakirányú iskolai végzettségről szóló bizonyítványuk ( oklevelük ) másolatát.
2A jelentkezés benyújtásának határideje:
A jelentkezést az Országos Polgárőr Szövetség Elnöki hivatala titkárságára (1077 Budapest, Király u. 71. címre) írásban kell benyújtani 2016. február 11-én 13.00 óráig történő beérkezéssel, a kozpontiiroda@opsz.hu e-mail címre megküldött (beszkennelt) nyilatkozat formájában.
A határidőn túl benyújtott jelentkezéseket nem tudjuk figyelembe venni.
A jelentkezés elbírálása:
Az OPSZ elnöksége a soron következő ülésén az OPSZ elnökének javaslatára választja ki azokat, akik megfelelnek a jelentkezés feltételeinek, és a területi elveket is figyelembe véve hozza meg döntését, amelyről minden jelentkezőt értesítünk.
Forrás: OPSZ